2012. augusztus 21., kedd

Újra Magyarországon.....

Sziasztok!

Nos aki eddig követte a http://kicsicsibeangliaban.blogspot.co.uk -t az tudja hogy vissza költöztünk Magyarországra szerencsét próbálni.
Nagyon sok új ötlettel tervvel és miegyebekkel vagyunk tele! :)
Próbálom szokásomhoz híven folytatni a kreatívkodást.... egyenlőre nagyon sok energiámat elvette a költözés... hogy Angliából Magyarországra elköldjük minden cuccunkat nagyon fárasztó folyamat volt de túl vagyunk rajta!
Pár hete siekrűlt beköltöznünk az új lakásunkba és azt rendezgetjük csinosítgatjuk....

Lassan már egy hónapja itthon vagyunk ez idő alatt találtuk meg kicsiny kis lakásunkat amit már most nagyon szeretünk de erről majd késöbb.
Ez idő alatt voltunk Kapolcson a Művészetek Völgyében egy napot fantasztikus élmény volt de erről majd írok egy külön bejegyzést.
Csináltam egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot.... ez is fantasztikus élmény volt számomra... erről is írok majd bejegyzést képekkel együtt :)
Ahogy készen leszünk a lakásunkkal arról is csinálok egy bejegyzést hogy milyen állapotok voltak amikor beköltöztünk és mit csináltunk és milyen lett a végeredmény!

Az elkövetkezendő napokban írok arról hogy hogyan is volt a haza költözésünk... nem egyszerű Angliából haza hozni minden cuccunkat, úgy hogy két éve két bőrőnddel mentünk ki :)

Köszönüöm hogy olvastok!

Üdv
Klaudia