2012. szeptember 18., kedd

Költözésünk folytatása..... :)

Sziasztok!

Tegnapi után folytatom kicsiny költözésünk történetét.....

Esti repülővel jöttünk Lutonról, gondoltuk akkor már nem lesz nagy meleg se meg jobb lesz nekünk se kell nagyon korán elindulni.... hát igen szembesültünk a ténnyel, hogy mikor mi kiértünk a reptérre délután 6-kor még a délutáni gép se ment el sőt még megse jött ami eltudott volna repülni... hát volt várakozás tömeg meg mindent... de mi szerencsésen megúsztuk mi csak egy óra késéssel indultunk.
Hajnali egykor vagy hogyan megérkeztünk Budapestre dög meleg volt azt hittem elájulok... főleg, hogy úgy indultunk angliából, hogy még téli kabátot is kellett felvenni mert olyan hideg volt itt meg 30 fok hajnalban... nem baj örültünk végre meleg volt élveztük a meleget..... Jól esett majdnem egy teljes nap fentléte után lefeküdni aludni haza értünk Manóm szüleihez....
Én szüleim semmit nem sejtettek, hogy mi itthon vagyunk meglepi akart lenni nekik. Másnap természetesen 8-kor kidobott az ágy minket és kezdjük a napot..... megint nagyon meleg volt így egész délelött lent voltunk a Dunán naposni fürdeni élvezni a meleget... természesen sikerült első nap leégni nagyon....
Közben telefonált a fuvaros hogy szombat helyett kicsit korábban ért ide az autóval (ami csütörtöki nap volt, és szerdán hajnalban indult el az autó angliából) úgyhogy délután hoznák a cuccokat az autóval... hát persze mi vártuk türelmesen és este hétkor felhívtuk hogy merre is jár és mikor is jön... erre beadott nekünk egy olyan mesét, hogy beletörte a zárba kulcsot és nem tudja kinyitni az ajtót demegpróbálja megragasztani és másnap reggel jön az autóval... na itt leizzadtam, hogy valami nincs rendben... De próbáltunk pozitívak lenni, hogy minden rendben van, és gondoltuk akkor mennyünk lepjük meg Szüleimet, hogy itthon vagyunk. Így is lett elmentünk Szülők nem értették, és nem hittek a szemüknek, hogy itthon vagyunk, és nem hitték el, hogy maradunk is. Aztán közöltük velük, hogy jönni kéne másnap segíteni kipakolni az autót meg jönn a cuccainkkal. És még mindig nem hitték el, hogy tényleg maradunk :)
Másnap reggel szerencsére telefonált a fuvaros, hogy egy óra és ott van a címen, össze kaptuk magunkat és mentünk.. Szülők akkor hitték csak el hogy tényleg maradunk :)
Szerencsére minden rendben volt nem törött el semmink nem sérült meg semmink amin a napi napig csodálkozom.... de nagy mázlink volt mindenünk megúszta még a virágok is amikről szent meggyőződésem volt, hogy szegénykék kimúltak az első kanyarban :)

Jó tanács aki messziről tervezi költözését jobban nézze meg milyen fuvarost választ... nem kívánom senkinek ezt az idegeskedést legyen kicsit drágább de legyen megbízhatóbb....
Cuccaink egy része felhalmozva a teraszra :)
Költözésünk ügyes bajos része ekkor lezáródotta család is megnyugodtott, hogy itthon vagyunk, és boldogok voltak, és persze mi is :) 

Gőzerővel elkezdünk lakásokat nézni sajnos az kicsit lassan ment, két hét kellett mire megtaláltuk kicsiny lakásunkat amibe most lakunk.... Ez alatt a két hét alatt láttunk szépet is, nagyon rosszat is, de reméljünk a kínálathoz képest mi megtaláltuk a legjobbat.

Kb egy hónapot laktunk a szülőknél, és közben tudtunk menni Dunára, strandra többször is, Kapolcson is jártunk (az majd egy másik bejegyzés lesz ), és természetesen pihentünk nagyon sokat, és élveztük a meleget és a jó időt!

És megkezdődött az életünk harmadik közös fejezete Manómmal :)

Holnap folytatom.....
Üdv
Klaudia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése